Servicii Profesionale Foto-Video

Servicii Profesionale Foto-Video – Pozici.ro 

[slideshow_deploy id=’200′]
Ai visat toata viata la acest moment special… una dintre cele mai profunde si fericite zile din viata ta. Pozici.ro va captiva si va solidifica cea mai speciala zi din viata ta pentru eternitate. Fiind o echipa de fotografi si videografi profesionisti , am servit cu inspiratie sute de cupluri si am invatat cu timpul sa capturam viziunea voastra , exact cum ati visat-o.
Pozici.ro are o misiune , aceea de a da viata amintirilor tale! Vrem sa iti aduci aminte de aceasta zi speciala intr-un mod deosebit de placut , pentru tot restul vietii tale.
Stim ca iti doresti o echipa de fotografi si videografi profesionisti , dar si mai important ,stim ca vrei sa te simti confortabil in timpul sedintei foto si nu numai. Stim sa ne facem nevazuti, sa surprindem momentele importante si pe cele amuzante.
Pe de alta parte , filmul nuntii este foarte diferit fata de fotografiere… este o energie diferita. Imbinarea melodiilor , secventele video uimitoare si naratiunile , cand sunt amestecate cum trebuie , vor crea o incantare a simturilor generatie dupa generatie si veti retrai din nou Romantismul , Pasiunea si Povestea voastra. Pozici.ro se va stradui sa indeplineasca toate asteptarile voastre atat pentru fotografie cat si pentru filmarea fericitului eveniment.
Noi intelegem ca fiecare mireasa are cerinte diferite si nu tuturor li se potriveste acelasi pachet , asadar , am fi bucurosi sa creăm un pachet personalizat care sa intalneasca toate necesitatile nuntii voastre. Haideti sa ne intalnim , sa stam jos si sa discutam ideile voastre despre fotografii si filmare. Noi dorim sa aveti experienta unei nunti perfecte si asteptam cu nerabdare sa spunem Povestea voastra.
garantie200
Totodata , suntem extrem de focusati pe satisfactia clientului , tocmai de aceea alegem sa va oferim garantia de calitate 200%. Asta inseamna ca daca nu sunteti multumit de sericiile noastre , din orice motiv , noi va returnam banii
fara sa punem intrebari iar materialele foto-video le veti primi oricum! Facem asta deoarece satisfactia clientului este pe primul loc pentru noi !