Despre noi

Despre noi

Bună! Eu sunt Vlad, fotograf de nuntă cu peste 5 ani experiență în domeniu. Impreună cu logodnica mea, Iuliana, formăm o echipă de 4 ani, atât în domeniul foto-video cât și în viață. De-a lungul timpului am selectat în echipa noastră încă un fotograf și un cameraman, Vio și Liviu deoarece am vrut să oferim clienților noștri servicii din ce în ce mai calitative.

Încă de când aveam 5 ani îmi plăcea foarte mult să desenez, desenam continuu…de la grădiniță, până la absolvirea Liceului de Arte pe pictură. Ușor ușor am migrat spre fotografie acum 5 ani, când un prieten de familie, de profesie cameraman, m-a chemat cu el să fotografiez o nuntă. M-am îndrăgostit de fotografie la prima vedere (la fel ca de Iuliana, dar mai repede haha), iar rezultatul este acest site și zeci de familii care se bucură de amintiri de neuitat, pentru o viață întreagă.

Iuliana a fost atrasă la început de fotografie, asta până când m-a însoțit prima data la un botez, atunci a descoperit cât de multe posibilități creative și de story-telling poate oferi filmarea unui eveniment. Față de fotografie, prin filmul nunții, poți retrăi din nou emoțiile, atmosfera, sunetul și momentele importante… Asta o inspiră pe Iuliana să spună povești prin film.

Ce facem noi?

Făcandu-vă confortabili în fața camerei și păstrarea amintirilor este ceea ce facem noi. Suntem o echipă fun care vă va face să vă simțiți relaxați și confortabili cu prezența noastră, chiar și în cea mai importantă zi din viață voastră.

Încercam să fim cât mai invizibili tocmai pentru că dorim să va surprindem în momente autentice, cât mai puțin regizate. În acest fel putem surprinde momente emoționante cum ar fi când radeți sau când plângeți (sperăm că de fericire haha).

Ne place să auzim idei de la cupluri și suntem mai mult decât dispuși să ne indreptăm spre orice vreți să incercercati. Dacă doriți captarea momentelor autentice și frumoase de la nunta voastră, am fi o potrivire perfectă!

Prețul?

Înainte să vorbim despre preț, mai important decât banii sunt amintirile voastre care sunt neprețuite și vor există toată viața, pe acest criteriu trebuie să va alegeți echipa foto-video.

Acestea fiind spuse, tariful nostru începe de la 800 euro (foto-video) la care putem adauga drona, mărturii foto la local, albume foto, printari pe pânză, al doilea fotograf/cameraman și alte servicii. Sunați-ne și putem vorbi mai multe despre nunta voastră și ce va putem oferi.