Despre noi

Despre noi

Bună! Eu sunt Vlad, fotograf de nuntă cu peste 5 ani experiență în domeniu. Impreună cu logodnica mea, Iuliana, formăm o echipă atât în domeniul foto-video cât și în viață. De-a lungul timpului am selectat în echipa noastră încă un fotograf și un cameraman, Vio și Liviu deoarece am vrut să oferim clienților noștri servicii din ce în ce mai calitative.

Încă de când aveam 5 ani îmi plăcea foarte mult să desenez, desenam continuu…de la grădiniță, până la absolvirea Liceului de Arte pe  profilul pictură. Ușor ușor am migrat spre fotografie acum 5 ani, când un prieten de familie, de profesie cameraman, m-a chemat cu el să fotografiez o nuntă. M-am îndrăgostit de fotografie la prima vedere (mai repede decat de Iuliana :)) ), iar rezultatul este acest site și zeci de familii care se bucură de amintiri pentru o viata.

Iuliana a fost atrasă la început de fotografie, asta până când m-a însoțit prima data la un botez, atunci a descoperit cât de multe posibilități creative și de story-telling poate oferi filmarea unui eveniment. Față de fotografie, prin filmul nunții, poți retrăi din nou emoțiile, atmosfera, sunetul și momentele importante… Asta o inspiră pe Iuliana să spună povești prin film.

Ce facem noi?

Făcandu-vă confortabili în fața camerei și păstrarea amintirilor este ceea ce facem noi. Suntem o echipă fun care vă va face să vă simțiți relaxați și confortabili cu prezența noastră, chiar și în cea mai importantă zi din viața voastră.

Încercam să fim cât mai invizibili tocmai pentru că dorim să va surprindem în momente autentice, cât mai puțin regizate. În acest fel putem surprinde momente emoționante pentru voi dar totodata si placute la vedere.

Ne place să auzim idei de la cupluri și suntem mai mult decât dispuși să ne indreptăm spre orice vreți să incercercati. Dacă doriți captarea momentelor autentice și frumoase de la nunta voastră, am fi o potrivire perfectă!